Donderdag 11 april, Vrijdag 12 april en Zondag 14 april 2024

Het verhaal
De tante, tante Bella, van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met de tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis! En de erfenis bestaat uit een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd, dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens, zijn de beide heren wel de enige erfgenamen? 

Praktische informatie

entree: 10 euro voorverkoop
12,50 aan de zaal
Locatie: S.C.C de Mattelier Groenlo

Kaarten te koop bij:
De Mattelier: www.demattelier.nl DITO: via de leden of www.dito-groenlo.nl

De cast: