Maart vorig jaar stond D.I.T.O. er helemaal klaar voor:
Mattelier V geboekt
Tekst V zit erin
Kaarten V gedrukt

Helaas moesten wij de voorstelling “Kaviaar of Bal Gehakt” toen verplaatsen en hoopten wij in maart 2021 te kunnen gaan spelen. De tijd heeft ons echter ingehaald en zoals u al op onze social media heeft kunnen lezen, moeten we ook deze verzetten.
𝐎𝐧𝐬 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐨𝐦 𝐧𝐮 𝐞𝐢𝐧𝐝 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐮 𝐨𝐩 𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐝𝐞𝐧 maar we zijn daarvoor afhankelijk van de ontwikkelingen in de loop van het jaar en het zou dus zomaar ook maart 2022 kunnen worden.
Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de nieuwe datums en hopen u zo snel mogelijk terug te zien; wij weer op de planken, u weer in de zaal.Reeds gekochte kaartjes blijven natuurlijk geldig.Heeft u vragen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier op de website: www.dito-groenlo.nl .
#houvol #ooitmogenweweer #dito #toneel