Op donderdagavond 19, vrijdagavond 20 en zondagmiddag 22 april staat D.I.T.O. op het podium van sociaal cultureel centrum (s.c.c.) De Mattelier in Groenlo met ‘Wie doet ons wat?” een klucht in twee bedrijven. Kaarten zijn via de link onderaan de pagina te bestellen.

Beschrijving van ‘Wie doet ons wat?’

Altijd al willen weten wat er aan de achterkant van het toneel gebeurt, voor en tijdens een voorstelling? Dan bent u bij ‘Wie doet ons wat’ aan het juiste adres. U treft namelijk toneelvereniging “De Twee Scharen” een paar minuten voor aanvang van hun voorstelling. Het is een heel gemengd gezelschap met zelfverklaarde diva’s, oude vergane glorie en jong aanstormend talent.

Dat het tijdens die voorstelling helemaal fout gaat laat zicht raden. Maar gelukkig krijgt het publiek daar weinig of niets van mee. Te laat opkomen, te vroeg weer afgaan om een zoenscène te ontwijken. Tekst vergeten, verkeerde deur gebruiken; het zorgt in de zaal voor heel veel gelach, maar achter de coulissen voor heel veel ergernis en frustratie. Intussen bent u vast nieuwsgierig geworden naar wat er zich op het toneel allemaal afspeelt. Geen nood, het daadwerkelijke toneelstuk gaat u in zijn geheel zien in het tweede bedrijf. Een oud statig landgoed, waar de heer des huizes vooral bezig is met vergeten, zijn vrouw de schijn van rijkdom ophoudt en de drie dochters zich bezig houden met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. En als er weer eens een speler door de verkeerde deur afloopt, weet u wat hem of haar achter de schermen te wachten staat.

‘Wie doet ons wat’ van Edwin Woons is met recht een bijzondere klucht te noemen.

Data en tijden ‘Wie doet ons wat?’

  • Donderdag 19 april 2018 om 20:00 uur
  • Vrijdag 20 april 2018 om 20:00 uur
  • Zondag 22 april om 14:30 uur

Verkoop kaarten, bestelpunten en kosten

Kaarten kunt u op de volgende manieren kopen:

Voorverkoop

In de voorverkoop kosten de kaarten €6,50 per persoon en zijn op de volgende plekken te koop:

Aan de zaal voor aanvang van de voorstelling

Voor aanvang van de voorstellingen zijn de kaarten aan de zaal verkrijgbaar. De kaarten kosten dan €7,50.